Seværdigheder

Los Angeles er kendt for sin filmproduktion, og hvilken bedre måde at komme bag om kulisserne end at besøge en af de andre seværdigheder, der giver dig et eksklusivt kig ind i filmkunstens glamourøse verden. Besøg Warner Brothers Studio for en VIP tur, hæng ud med (voks)kendisserne hos Madame Tussauds eller udforsk byen og se, hvor de kendte bor med den ultimative Hollywood pakke.

Seværdigheder
 
Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke giver dig mulighed for at udforske Hollywoods mest populære attraktioner og spare penge, uanset om du kun har en dag, en weekend eller en uge i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Movie Stars Homes-turen, et 24--timers Hop-af Hop-på pas og adgang til Madame Tussauds Hollywood. Bestil dine billetter her.

Fra 633 kr
Madame Tussauds Hollywood

Madame Tussauds Hollywood

På Madame Tussaud Hollywood får du den unikke mulighed for at møde dine favorit filmstjerner, sportsstjerner, popstjerner og Hollywood-ikoner - lavet ud af voks altså. Se genskabelsen af gamle filmkulisser, få taget dit billede sammen med de kendte og lær om, hvordan voksfigurerne bliver lavet. Køb dine billetter her!

Fra 164 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv