Legoland Californien

Legoland Californien

Pris fra 1204 kr

Har du nogensinde drømt om en helt by lavet ud af legoklodser? Her er din chance for at opleve en hel verden kreeret ud af de små farvede klodser. 

I Legoland er der masser af sjove aktiviteter for hele familien. Der er flere end 60 forlystelser, shows og attraktioner rettet mod de 2-12-årige. Tjek Miniland USA ud, som er miniversioner af kendte amerikanske storbyer og prøv Volvo køreskolen 'Fun Town', Aquazone Wave Racers, Treasure Falls og meget mere. 

Varighed: 11 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Prisen inkluderer en adgangsbillet til Legoland og transport til og fra hoteller fra denne liste af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din transport. 
- Turen afgår fra Starline Terminalen ved the Chinese Theatre kl. 9.30, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.   
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-12 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  

 

Bestil billetter

Dato
Legoland Californien Info

Legoland Californien
Denne tur inkluderer transport til og fra dit hotel. Se listen over hoteller vi afhenter fra under det nedenstående kort.

Info

Legoland Californien
Turen afgår lørdag og søndag kl. 9.30.

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet for at se en liste over hoteller og afhentningstidspunkter. Bor du ikke på et af hotellerne på listen, så vælger du det hotel du vil afhentes fra. Du bedes være klar 15 min. inden afhentningstidspunktet.

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv