Sea World San Diego

Sea World San Diego

Pris fra 1254 kr

Dyk ned i SeaWorld of San Diegos mange seværdigheder og lyde. I SeaWorld får du den unikke mulighed for at komme tæt nok til at røre en delfins finne, nedstirre en haj og dan bånd med havets dyr. 

Der er masser af shows, forlystelser og udstillinger du kan nyde. SeaWorld giver dig mulighed for at interagere med havets beboere og lære mere om dine yndlingsdyr. Mød isbjørne, søløver, hvaler, delfiner, flamingoer, pingviner, hajer og ekstoriske fisk. 

Som noget helt nyt denne sommer får du også muligheden for at opleve den spetakulære teater-vandforestilling kaldet 'Blue Horizons', hvor der indgår delfiner, grindehvaler, fulge, dyretrænere og akrobatiske optrædende. 

Højdepunkter:
- Det nye vandshow Blue Horizons 
- World of the Sea Aquarium
- 'Sea Lions Tonite'-showet
- Penguin and Shark Encounter
- Shamu Show: Believe
- Journey To Atlantis water coaster
- Wild Arctic Ride og meget mere!

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Prisen inkluderer en adgangsbillet til SeaWorld of San Diego og transport til og fra hoteller på denne liste af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din transport. 
- Turen afgår fra Starline Terminalen ved the Chinese Theatre kl. 9.30, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.   
- Du kan regne med at være tilbage omkring kl. 21.  
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-9 år. Børn fra 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  

 

Bestil billetter

Dato
Sea World San Diego Info

Sea World San Diego
Denne tur inkluderer transport til og fra dit hotel. Se listen over hoteller vi afhenter fra under det nedenstående kort.

Info

Sea World San Diego
Turen afgår kl. 9.30 mandag, onsdag, fredag, lørdag og søndag.

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet for at se en liste over hoteller og afhentningstidspunkter. Bor du ikke på et af hotellerne på listen, så vælger du det hotel du vil afhentes fra. Du bedes være klar 15 min. inden afhentningstidspunktet.


78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv