Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Pris fra 933 kr

Kom med os til en dag fyldt med sjov og spænding i Six Flags Magic Mountain. Med over 100 forskellige forlystelser, er Six Flags Magic Mountain LAs mest populære forlystelsespark. 

Magic Mountain har nogle af USAs mest nervepirrende vandrutchebaner og rutchebaner, inklusiv ColossusViperFlashbackNinja og den helt nye Goliath. Den nye High Sierra Territory forlystelspark er en sand vinder og børnene kan nyde deres yndlings Warner Bothers tegneseriefigurer. 

Bemærk venligst: Voksne skal være mindst 125 cm eller højere. Børn skal være fyldt 3 år og ikke højere end 124 cm. 

Varighed: 8 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Prisen inkluderer en adgangsbillet til Six Flags Magic Mountain og transport til og fra hoteller fra denne lister af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din transport. 
- Turen afgår kl. 9.30 fra Starline Terminalen ved the Chinese Theatre, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.  
- Bemærk venligst: Voksne skal være mindst 125 cm eller højere. Børn skal være fyldt 3 år og ikke højere end 124 cm. 
- Turen afgår dagligt kl. 9.30. Fra d. 2 september-21 marts operer turen kun lørdag og søndag.  

 

Bestil billetter

Dato
Six Flags Magic Mountain Info

Six Flags Magic Mountain
Denne tur inkluderer transport til og fra dit hotel. Se listen over hoteller vi afhenter fra under det nedenstående kort.

Info

Six Flags Magic Mountain
Turen afgår dagligt kl. 9.30.

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet for at se en liste over hoteller og afhentningstidspunkter. Bor du ikke på et af hotellerne på listen, så vælger du det hotel du vil afhentes fra. Du bedes være klar 15 min. inden afhentningstidspunktet.


78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv