Warner Brothers VIP studio tur

Warner Brothers VIP studio tur

Pris fra 606 kr

Få et sjældent indblik i underholdningsbranchen på vores Warner Brothers VIP Studio tur. Eftersom intet er iscenesat, er det ikke til at sige, hvad der kan ske eller hvem du måske render ind i, så hold udkig efter din yndlingsfilmstjerne, da der er indspilninger i gang over det hele. 

Turen er intim med en lille gruppe på ikke flere end 12 personer. Du vil blive transporteret rundt i en privat elektrisk vogn. Guiden på din VIP tur vil føre dig hen hvor det hele foregår og dele insider information og baggrundshistorie på hvert set du besøger. Kom med bag de filmsæt hvor blockbusterfilm som 'Gremlins' og 'Spiderman' er optaget.  

Du kommer også forbi produktionskontorerne som bliver brugt til at filme LA-scener i den prisvindende film 'Argo' og se de studier, hvor populære shows som The Ellen ShowConanBig Bang TheoryThe Mentalist og Two and a Half Men er lavet.

Varighed: 2 1/2 time

Vigtig information: 
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Der er gratis afhentning inkluderet fra denne LISTE af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din afhentning. 
- Turen starter kl. 9.30 og 12.15, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.
- Denne guidet tur er på engelsk.
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 8-11 år. Bemærk venligst: Børn skal være fyldt 8 år for at kunne komme ind i parken. 
- Bemærk venligst: Billede ID er påkrævet for at kunne komme ind i Warner Brothers' Studios.  

 

Fantastisk 5.0

5.0 1 kundekommentarer
Fantastisk !!

Mig & min mor besøgte WB og det var virkelig en fantastisk oplevelse. Det var kun os og en guide og han var virkelig god og underholdende, han spurgte ind til hvad vi så af film og serier, og viste os kulisserne fra det vi kunne lide. Uden tvivl den bedste tur vi tog i L.A.. Vi kan så meget anbefalede at booke sådan en tur. Alt foregi hurtigt og nemt at bestille billetterne på losangelesbilletter.dk, ville helt klart gøre det igen :)

Katia
LØR, 05 MAR 2016
5.0

Bestil billetter

Dato
Warner Brothers VIP studio tur Info

Warner Brothers VIP studio tur
Denne tur inkluderer transport til og fra dit hotel. Se listen over hoteller vi afhenter fra under det nedenstående kort.

Info

Warner Brothers VIP studio tur
Turen opererer hele året rundt kl. 9.30 og 12.15 mandag til lørdag.

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet for at se en liste over hoteller og afhentningstidspunkter. Bor du ikke på et af hotellerne på listen, så vælger du det hotel du vil afhentes fra. Du bedes være klar 15 min. inden afhentningstidspunktet.


Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv