Forlystelsesparker

Du kan ikke besøge Los Angeles uden også at besøge mindst en af de mange fantastiske forlystelsesparker. Legoland er sjov for de yngre børn, mens Disneyland Resort har forlystelser for både store og små, Universal Studios kombinerer et kig om bag filmkunsterens kulisse og hæsblæsende forlystelser. I SeaWorld kan din familie og din dykke ned i alle de sjove og lærerige oplevelse om havets dyr.

Forlystelsesparker
 
Universal Studios tur

Universal Studios tur

Er du klar til en dag fyldt med action-spækket underholdning? Så er Universal Studios Hollywood helt sikkert stedet! Dit besøg vil være fyldt med nervepirrende forlystelser, shows, et rigtigt filmstudie, samt nogle af Los Angeles' bedste butikker, restauranter og biografer.

Fra 1228 kr
Disneyland Resort

Disneyland Resort

Besøg stedet, hvor drømme bliver til virkelighed til en hel dag med sjov og eventyr! Fra Main Streets charme til Mickeys underfundige Toontown, der er masser at udforske. Med masser at tilbyde både voksne og børn, Disneyland er det perfekte sted at tilbringe en dag fyldt med sjov, som hele familien vil nyde! Køb dine billetter her!

Fra 1481 kr
Disneyland Resort Park hopper

Disneyland Resort Park hopper

Denne fantastiske tur inkluderer adgang til hele to forlystelsesparker: Disneyland og Disneys California Adventure, så gør dig klar til en sjov og action-spækket dag din familie aldrig vil glemme! Bestil din tur allerede i dag!

Fra 1891 kr
Six Flags Magic Mountain

Six Flags Magic Mountain

Kom med os til en dag fyldt med sjov og spænding i Six Flags Magic Mountain. Med over 100 forskellige forlystelser er Six Flags Magic Mountain LAs mest populære forlystelsespark. Parken har nogle af USAs mest nervepirrende vandrutchebaner og rutchebaner, så der er mere end nok sjov til en hel dag.

Fra 975 kr
Sea World San Diego

Sea World San Diego

Dyk ned i SeaWorld of San Diegos mange seværdigheder. I SeaWorld får du den unikke mulighed for at komme tæt nok på til at røre en delfins finne, se eksotiske fisk, hajer, pingviner og opleve masser af shows, forlystelser og udstillinger. Bestil dine billetter her!

Fra 1236 kr
Legoland Californien

Legoland Californien

I Legoland er der masser af sjove aktiviteter for hele familien. Der er flere end 60 forlystelser, shows og attraktioner rettet mod de 2-12-årige. Køb dine billetter allerede i dag!

Fra 1184 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv