Warner Brothers VIP studio tur

5.0 (1)
Fra kr 631
Få et sjældent indblik i underholdningsbranchen på vores Warner Brothers VIP Studio tur. Eftersom intet er iscenesat, er det ikke til at sige, hvad der kan ske eller hvem du måske render ind i, så hold udkig efter din yndlingsfilmstjerne, da der er indspilninger i gang over det hele. 

Turen er intim med en lille gruppe på ikke flere end 12 personer. Du vil blive transporteret rundt i en privat elektrisk vogn. Guiden på din VIP tur vil føre dig hen hvor det hele foregår og dele insider information og baggrundshistorie på hvert set du besøger. Kom med bag de filmsæt hvor blockbusterfilm som 'Gremlins' og 'Spiderman' er optaget.  

Du kommer også forbi produktionskontorerne som bliver brugt til at filme LA-scener i den prisvindende film 'Argo' og se de studier, hvor populære shows som The Ellen ShowConanBig Bang TheoryThe Mentalist og Two and a Half Men er lavet.

Varighed: 2 1/2 time

Vigtig information: 
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Der er gratis afhentning inkluderet fra denne LISTE af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din afhentning. 
- Turen starter kl. 9.30 og 12.15, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.
- Denne guidet tur er på engelsk.
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 8-11 år. Bemærk venligst: Børn skal være fyldt 8 år for at kunne komme ind i parken. 
- Bemærk venligst: Billede ID er påkrævet for at kunne komme ind i Warner Brothers' Studios.  

Åbningstider

Turen opererer hele året rundt kl. 9.30 og 12.15 mandag til lørdag.

Bestil

lør, 20 apr 2019

Vejviser

Warner Brothers VIP studio tur

×