Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Disneyland Resort

 
Fra 1.370 kr
Med denne tur får du muligheden for at vælge mellem enten et besøg til Disnyeland eller Disneys California Adventure, to fantastiske forlystelsesparker!

Besøg stedet, hvor drømme bliver til virkelighed til en heldag med sjov og eventyr! I Disneyland vil du få mulighed for at møde selveste Mickey Mouse og de andre populære Disneyfigurer gennem parken. Dine yndlings klassiske Disney-forlystelser og de nyeste tilføjelser til parken vil holde dig godt underholdet hele dagen. Parader og andet underholdning sker dagligt, så du ved aldrig, hvad du får at se. Med masser at tilbyde både voksne og børn, Disneyland er det perfekte sted at tilbringe en dag fyldt med sjov, som hele familien vil nyde!

I Disneys California Adventure kan du glide over Californiens kendte landemærker på forlystelsen Soarin' Over California, danse og spille sammen med dine favorit Disney- og Pixarfigurer i Pixar Play-paraden, teste dine skydeevner i Toy Story Mania og meget mere. Den sjove og interaktive park er fyldt med magiske shows, parader og forlystelser, som helt sikkert vil danne rammen for magiske oplevelser for dig og din familie!

Højdepunkter:
- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Disney's Aladdin: A Musical Spectacular
- Pixar Play Parade
- Mickey's Fun Wheel og meget mere!

Varighed: 11 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Prisen inkluderer en adgangsbillet til Disneyland ELLER Disney's California Adventure og transport til og fra hoteller fra denne liste af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din transport. 
- Turen afgår kl. 9.30 fra Starline Terminalen ved the Chinese Theatre og det tager det ca. 1 time (afhængig af trafikken) til Disneyland. Efter ankomst vil du udforske stedet på egen hånd. Vi tilbyder afhentning kl. 19 tilbage til hotellerne. 
- Eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores turoperatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.  
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-9 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.   

Åbningstider

Turen afgår dagligt kl. 9.30.

Bestil

fre, 25 sep 2020

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 10 timer

Vejviser

Disneyland Resort

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.