Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Disneyland Resort Park hopper

 
Fra 1.748 kr
Denne fantastiske tur inkluderer adgang til hele to forlystelsesparker: Disneyland og Disneys California Adventure for en sjov og action-spækket dag din familie aldrig vil glemme!

I Disneyland vil du få mulighed for at møde selveste Mickey Mouse og de andre populære Disneyfigurer gennem parken. Dine yndlings klassiske Disney-forlystelser og de nyeste tilføjelser til parken vil holde dig godt underholdet hele dagen. Parader og andet underholdning sker dagligt, så du ved aldrig, hvad du får at se. 

Turens anden forlystelsespark er Disneys California Adventure, som er en ode til Californiens fortid og fremtid krydret med Disneys magi. Den sjove og interaktive park er fyldt med fortryllende shows, parader og attraktioner. Du kan teste dine skydeevner i Toy Story Mania, mærke vinden i håret i Radiator Springs Racers, lære at tegne dine favorit karakterer i animations akademiet og rejse ned under havets overflade iThe Little Mermaid - Ariel's Undersea Adventure og meget mere!

Højdepunkter:
- Pirates of the Caribbean
- Splash Mountain
- Indiana Jones™ Adventure
- Space Mountain
- Big Thunder Mountain Railroad
- Toy Story Mania
- Pixar Play Parade
- Disney's Aladdin: A Musical Spectacular
- Animation Academy
- Mickey's Fun Wheel
- Twilight Zone Tower of Terror™ og meget mere!

Varighed: 11 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Prisen for Disney Resort Park Hopper inkluderer en adgangsbillet til Disneyland og til Disneys California Adventure, samt transport til og fra denne liste over hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din transport. 
- Turen afgår kl. 9.30 fra Starline Terminalen ved the Chinese Theatre og det tager det ca. 1 time (afhængig af trafikken) til Disneyland. Efter ankomst vil du udforske stedet på egen hånd. Kl. 19 tilbyder vi transport tilbage til hotellerne. 
- Eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores turoperatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.  
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-9 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  

Åbningstider

Turen afgår dagligt kl. 9.30, og vi forlader Disneyland igen kl. 19:00

Bestil

fre, 25 sep 2020

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 11 timer

Vejviser

Disneyland Resort Park hopper

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.