Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

Lignende kategorier

Tijuana Shopping Eventyr

 
Fra 689 kr
Tag på en tur ned langs den smukke californiske kyst og over grænsen til farverige og fascinerende Tijuana i Mexico til fantastisk shopping og mad!

Californiens grænseby Tijuana ligger kun få minutter syd for San Diego og er kendt for sin unikke butikker og restauranter. Byen er rig på historie og kultur og er den anden største by efter Los Angeles på vestkysten.

Når vi kommer til Tijuana vil du have omkring 4 1/2 time til at shoppe, spise, gå på sightseeing eller hvad du har lyst til. Den livlige Avenida Revolucion er fyldt med butikker og boder. Det er det bedste sted at teste dine kræmmerevner og spare penge på lædervarer, tøj, smykker, cigarer, fint mexicansk håndværk og meget andet. Turen er også en god måde at få en smagsprøve på mexicansk kogekunst og drikke på en af de mange restauranter på gaden.

Varighed: 11 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Turen afgår kl 9.30 mandag, onsdag og fredag. Køreturen ned langs kysten tager ca. 2-3 timer til og fra Tijuana og Los Angeles. Turen afgår fra Tijunana omkring kl. 17 og ankommer på hotellerne mellem kl. 21-22.
- Prisen inkluderer transport til og fra hoteller fra denne liste af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din transport. 
- Turen afgår fra Starline Terminalen ved the Chinese Theatre kl. 9.30, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores turoperatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.  
- Bemærk venligst: Hvis du ikke er amerikansk eller canadisk statsborger skal dit visum tillade flere ingange ind i USA (Multiple US entry visa) for at kunne deltage på turen. 
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-11 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  

Åbningstider

Turen opererer hele året rundt fra kl. 9.30 mandag, onsdag og fredag.

Bestil

fre, 25 sep 2020

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 10 timer

Vejviser

Tijuana Shopping Eventyr

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.