Sightseeing

Sightseeing er naturligvis er must, når man besøger LA, men hvor skal man starte? Du kunne starte med at bruge de røde Hop-af Hop-på busser, som tager dig rundt omkring i hele byen, så du kan vælge mellem de mange seværdigheder. Hollywood er en sightseeingtur helt i sig selv, hvor du har chancen for at spotte nogle kendisser og se deres fantastiske hjem.

Sightseeing
 
Hollywood & Movie Stars Tur

Hollywood & Movie Stars Tur

5.0
(1)

Kom med os på Hollywood & Movie Stars-turen, hvor vi har ekstra meget tid til at udforske Hollywood, Beverly Hills og Century City. Det hele begynder ved det famøse Chinese Theatre med sin velkendte gårdhave fyldt med de kendtes fodspor og håndaftryk. Bestil din tur her!

Fra 477 kr
Los Angeles Hop-af Hop-på

Los Angeles Hop-af Hop-på

Dette er den eneste Hop-af Hop-på tur med elektronisk kommentering undervejs, som giver dig mulighed for at se hele Los Angeles fra Hollywood til Beverly Hills - fra Santa Monicas smukke landskab og strande til det summende Downtown LA. Køb dit Hop-af Hop-på pas her!

Fra 365 kr
Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Kom med på en tur til Hollywoods filmstjerners million-dollar villaer og Madame Tussauds. Turen inkluderer over 40 kendis hjem, en tur ned ad Sunset Strip og Rodeo Drive og meget mere. Husk dit kamera, du ved aldrig hvem du ser. Slut turen af med et besøg på Madame Tussauds og se endnu flere stjerner.

Fra 521 kr
Tijuana Shopping Eventyr

Tijuana Shopping Eventyr

Tag på en tur ned langs den smukke californiske kyst og over grænsen til farverige og fascinerende Tijuana i Mexico til fantastisk shopping og mad! Brug mere end 4 timer på at udforske den anden største by på vestkysten og kom hjem med masser af souvenirs og minder. Bestil dine billetter her.

Fra 744 kr
Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke

Den ultimative Hollywood pakke giver dig mulighed for at udforske Hollywoods mest populære attraktioner og spare penge, uanset om du kun har en dag, en weekend eller en uge i Hollywood! Pakken inkluderer billetter til: Movie Stars Homes-turen, et 24--timers Hop-af Hop-på pas og adgang til Madame Tussauds Hollywood. Bestil dine billetter her.

Fra 633 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv