Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds

Pris fra 499 kr

Vi start turen med en tur til Sunset Strip og se de berygtede lokale steder som The Whiskey A Go Go, det velkendte Viper Room, House of Blues, den smarte Sky Bar, Chateau Marmont og the Beverly Hills hotel. 

Kør gennem det fashionable Rodeo Drive og se butikkerne, hvor de rige og kendte shopper, inklusiv Gucci, Prada og juvelleren Harry Winston. Gå ikke glip af det elegante Beverly Wilshire Hotel som er med i 'Pretty Woman'.   

Husk dit kamera, du ved aldrig, hvem du møder på vejen! Nogle af de 40 kendis hjem du skal holde øje med på denne tur inkluderer: Halle Berry, Katy Perry, David & Victoria Beckham og Tom Cruise. 

End din tur med et besøg på Madame Tussauds Hollywood. Museet spreder sig over tre etager og har 18 forskellige tema-zoner og tilbyder en unik mulighed for at opleve Hollywoods glamour. 

Turen inkluderer de følgende højdepunkter:
- Sunset Strip 
- Over 40 stjerners hjem
- Rodeo Drive
- The Hollywood Walk of Fame
- The Hollywood Sign
- Grauman's Chinese Theatre
- Madame Tussauds Hollywood

Varighed: 3 timer 

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Der er gratis afhentning inkluderet fra denne LISTE af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din afhentning. 
- Turen starter kl. 9.30, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores tur-operatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig. 
- Turen foregår på engelsk.
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-11 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  

 

Bestil billetter

Dato
Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds Info

Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds
Denne tur inkluderer transport til og fra dit hotel. Se under KORT, for en fuldstændig hotel liste!

Info

Filmstjerners hjem tur & Madame Tussauds
Turen opererer dagligt kl. 9.30.

Vejviser

Vejviser
Her kan du finde en liste over de hoteller vi samarbejder med vedr. afhentning, samt afhentningstider. Bor du ikke på et af hotellerne på listen, så vælger du det hotel du vil afhentes fra, og er der på afhentningstiden

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv