Tijuana Shopping Eventyr

Tijuana Shopping Eventyr

Pris fra 713 kr

Tag på en tur ned langs den smukke californiske kyst og over grænsen til farverige og fascinerende Tijuana i Mexico til fantastisk shopping og mad!

Californiens grænseby Tijuana ligger kun få minutter syd for San Diego og er kendt for sin unikke butikker og restauranter. Byen er rig på historie og kultur og er den anden største by efter Los Angeles på vestkysten.

Når vi kommer til Tijuana vil du have omkring 4 1/2 time til at shoppe, spise, gå på sightseeing eller hvad du har lyst til. Den livlige Avenida Revolucion er fyldt med butikker og boder. Det er det bedste sted at teste dine kræmmerevner og spare penge på lædervarer, tøj, smykker, cigarer, fint mexicansk håndværk og meget andet. Turen er også en god måde at få en smagsprøve på mexicansk kogekunst og drikke på en af de mange restauranter på gaden.

Varighed: 11 timer

Vigtig information:
- Umiddelbart efter din booking er gennemført, vil du modtage en e-billet per e-mail. Du bedes printe den ud og medbringe den på din tur. 
- Turen afgår kl 9.30 mandag, onsdag og fredag. Køreturen ned langs kysten tager ca. 2-3 timer til og fra Tijuana og Los Angeles. Turen afgår fra Tijunana omkring kl. 17 og ankommer på hotellerne mellem kl. 21-22.
- Prisen inkluderer transport til og fra hoteller fra denne liste af hoteller. Hvis du ikke bor på et af hotellerne på listen, bedes du vælge det hotel, der passer dig bedst at blive hentet på fra listen, så vi kan arrangere din transport. 
- Turen afgår fra Starline Terminalen ved the Chinese Theatre kl. 9.30, men eftersom du bliver hentet fra et nærtliggende hotel, beder vi dig om at ringe til vores turoperatør ca. 24 timer før, så du kan få dit nøjagtige afhentningstidspunkt og undgå ventetid i hotellets lobby. Telefonnummeret vil klart fremgå af den voucher/e-billet vi sender til dig.  
- Bemærk venligst: Hvis du ikke er amerikansk eller canadisk statsborger skal dit visum tillade flere ingange ind i USA (Multiple US entry visa) for at kunne deltage på turen. 
- Børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 3-11 år. Børn mellem 0-2 år er gratis i følge med en betalende voksen.  

 

Bestil billetter

Dato
Tijuana Shopping Eventyr Info

Tijuana Shopping Eventyr
Denne tur inkluderer transport til og fra dit hotel. Se listen over hoteller vi afhenter fra under det nedenstående kort.

Info

Tijuana Shopping Eventyr
Turen opererer hele året rundt fra kl. 9.30 mandag, onsdag og fredag.

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet for at se en liste over hoteller og afhentningstidspunkter. Bor du ikke på et af hotellerne på listen, så vælger du det hotel du vil afhentes fra. Du bedes være klar 15 min. inden afhentningstidspunktet.


Kort Kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv